Ποιοι Είμαστε

Μαθιουδάκης Events

Οργάωνση Γάμων, Οργάνωση Βαφτίσεων, Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων

Κι όμως… πέρασαν πάνω από 30 χρόνια!
Πάνω από 30 χρόνια που το όνομα ‘Μαθιουδάκης’ εμφανίστηκε στο χώρο. Ένας χώρος απαιτητικός και συνάμα μαγικός. Η μαγεία αυτή, όμως, έγινε μεγαλύτερη μέσα από τις δικές μας πρωτοποριακές ιδέες. Με έμφαση στη διακόσμηση και με υψηλοτάτου επιπέδου τεχνογνωσία σε κάθε τι που αφορά τα λουλούδια. Είμαστε πλέον υπερήφανοι για τη φήμη μας σε ολόκληρη τη χώρα ως κορυφαίοι επαγγελματίες σχετικά τόσο με κάθε είδους event, όσο και με τη λιανική πώληση λουλουδιών. Αυτό που μας διακρίνει είναι ότι αντιμετωπίζουμε το κάθε νέο, διαφορετικό project σαν έναν καμβά οπού μπορούμε να δημιουργήσουμε με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας αυτό καθίσταται εγγυημένο. Πάντα με την προσωπική σας πινελιά, άλλωστε θυμηθείτε:

If you have imagined it, we can do it!
If you haven’t, we will imagine it… together!

Από Την Σχεδίαση Στην Ολοκλήρωση

Οργάνωση Γάμων

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γιορτάσετε τη στιγμή της ένωσης με το πρόσωπο της ζωής σας  με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο.

Οργάνωση Βαφτίσεων
Οργάνωση Βαφτίσεων

Αναλαμβάνουμε να προσδώσουμε σε αυτές τις στιγμές  τη λάμψη και τη μαγεία που επιθυμείτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων
Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων

Αποτυπώνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προφίλ της εταιρείας σας, ώστε οι συνεργάτες και οι καλεσμένοι σας να έχουν την εντύπωση που αρμόζει σε εσάς.

Είμαστε Δίπλα Σας Για Την Οργάνωση Της Εκδήλωσης Σας