Mathioudakis Events

Σωστή Οργάνωση Γάμου

Σωστή οργάνωση γάμου

Είσαι στο αγαπημένο σου εστιατόριο. Απέναντί σου έχεις τον άντρα που άλλαξε τη ζωή σου. Σήμερα σε κοιτάει διαφορετικά από τις άλλες φορές… Είναι και λίγο αγχωμένος… Βάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει ένα βελούδινο μικρό κουτάκι…

Ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι! Ο άντρας των ονείρων σου είναι γονατιστός μπροστά σου, σε κοιτάει με το διαπεραστικό βλέμμα του γεμάτο αγάπη και μόλις σου ζήτησε να γίνεις γυναίκα του…! Δημιούργησε λοιπόν μια σωστή οργάνωση γάμου.

Όλα από εδώ και πέρα θα είναι τελείως διαφορετικά. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει αυτή την υπέροχη περίοδο που μόλις αρχίζει. Ή μήπως μπορεί..;

Παρακάτω θα βρεις μία λίστα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν τα υποψήφια ζευγάρια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου τους. Φρόντισε να τα αποφύγεις προκειμένου να μην διαλυθεί το ροζ συννεφάκι που είσαι τώρα και δημιούργησε μια σωστή οργάνωση γάμου. 

  • Δεν ορίζετε budget

Κανείς δεν θέλει να μιλάει για χρήματα αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένα στάδιο το οποίο δεν μπορείτε να προσπεράσετε. Δείτε λοιπόν μαζί με τον αγαπημένο σου ποιο είναι το ποσό που θέλετε να διαθέσετε έχοντας πάντα κατά νου τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι. Αφού ορίσετε το budget προσπαθήστε να το τηρήσετε γιατί κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει την έγγαμη ζωή του με χρέη!

  • Δεν ζητάτε βοήθεια

Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα μόνοι σας, θα τα έχετε μεν όλα υπό έλεγχο αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να πάθετε υπερκόπωση.  Να είστε σίγουροι ότι οι φίλοι και οι συγγενείς σας θα χαρούν ιδιαίτερα να σας βοηθήσουν και να είναι δίπλα σας για να τρέξουν όταν τους χρειαστείτε. Μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής σας και αποφορτιστείτε από τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

  • Προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους

Είναι σίγουρο ότι με την αναγγελία του αρραβώνα σας, όλοι θα έχουν μία γνώμη για όλα. Από το νυφικό σας έως και το που θα γίνει η δεξίωση. Οι γονείς σας θα θέλουν να καλέσουν όλο το σόι, οι φίλοι σας θα ξέρουν ακριβώς τι σας ταιριάζει κ.ο.κ. Αυτό δεν σταματάει πουθενά… Πρέπει από την αρχή να θέσετε τα όριά σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει. Είναι ο δικός σας γάμος και πρέπει να τον κάνετε όπως θέλετε εσείς.

  • Υπερβάλλετε

Προσπαθώντας να οργανώσετε τον τέλειο γάμο, ίσως να υποπέσετε σε υπερβολές τόσο όσον αφορά στο στολισμό όσο και όσον αφορά στις μπομπονιέρες. Αυτό είναι πιθανό να γίνει όχι γιατί δεν έχετε γούστο, αλλά γιατί είσαστε αγχωμένοι και θέλετε να είναι όλα τέλεια. Για το λόγο αυτό μην ξεχνάτε τον αλάνθαστο κανόνα! Keep it simple… Όσο πιο απλά, τόσο πιο σίγουρα και πιο καλόγουστα!

  • Διαλέγετε τον λάθος φωτογράφο

Μπορεί να σας ακούγεται “τραβηγμένο” αλλά είναι η αλήθεια. Ο φωτογράφος είναι αυτός που θα αποτυπώσει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας και για αυτό είναι σημαντικό να είναι ο κατάλληλος. Δείτε τη δουλειά του πριν αποφασίσετε και δείξτε του το στυλ που σας αρέσει ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως!

  • Ξεχνάτε να είστε ζευγάρι

Όσο και εάν είναι αγχωτική η διαδικασία της οργάνωσης του γάμου σας, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι είστε ζευγάρι. Εσείς είστε ο λόγος που γίνεται όλο αυτό! Μην ξεχνάτε να το διασκεδάζετε και όποτε σας μένει ελεύθερος χρόνος κάντε όλα όσα αγαπάτε να κάνετε μαζί! Χαρείτε κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού!

  • Δεν ζητάτε τη βοήθεια των ειδικών

Κάποιες φορές ίσως είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα που χρειάζεται να αναλάβει ένας ειδικός. Στην εταιρεία Mathioudakis θα βρείτε τον τέλειο σύμμαχο που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο σας με μεγαλύτερη άνεση αφήνοντάς σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


 

Δείτε άλλες οργανώσεις γάμων από την Mathioudakis Events:

Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στην Άνδρο
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στο μουσείο Οίνου Παλλήνης
Οργάνωση Γάμου στην Βουλιαγμένη
Γαμήλια Δεξίωση Στο Moorings
Οργάνωση Γάμου Vintage Style
Οργάνωση Γάμου στον Ναυτικό Όμιλο
Οργάνωση Γάμου Riviera Estate
Οργάνωση Γάμου Σε Κλασσικό Κόκκινο Ύφος