Mathioudakis Events

Τι Περιλαμβάνει η Διοργάνωση Γάμων

Τι Περιλαμβάνει η Διοργάνωση Γάμων

 

Ήρθε η ώρα που χρειάζεται να οργανώσεις τον γάμο σου! Όμως τι περιλαμβάνει η διοργάνωση γάμων; Χαρά, ενθουσιασμός και ανυπομονησία είναι μερικά από τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν!

Ταυτόχρονα όμως είσαι και πολύ αγχωμένη! Πώς θα τα προλάβεις όλα αυτά; Από πού θα πρέπει να ξεκινήσεις; Ποιες είναι οι προτεραιότητες;

Είναι τόσα πολλά στο μυαλό σου και όλα πρέπει να γίνουν…

Μην πανικοβάλλεσαι! Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και δεν είσαι μόνη σου!

Σε αυτό το ευχάριστο αλλά και απαιτητικό ταξίδι που έχεις να κάνεις υπάρχουν οι ειδικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου… και να σου αναλύσουν τι περιλαμβάνει η διοργάνωση γάμων.

Η ομάδα της διοργάνωσης γάμων της εταιρείας Mathioudakis, αναλαμβάνει να ολοκληρώσει όλα τα στάδια υλοποίησης του γάμου σου. Από τη σύλληψη της ιδέας έως την υλοποίησή της.

Και αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να περιλαμβάνει ακριβώς η υπηρεσία διοργάνωσης γάμων, παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τη λίστα με όλα εκείνα τα στάδια στα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν:

  • Στυλ

Ίσως το πιο βασικό στάδιο της διαδικασίας διοργάνωσης γάμου είναι η επιλογή του στυλ που θέλεις να έχει το μυστήριο και τα events που θα προηγηθούν ή θα ακολουθήσουν. Πολλά ζευγάρια δεν το έχουν καν σκεφτεί, αλλά αυτό είναι από τα πιο σημαντικά στάδια που θα δώσουν το στίγμα του γάμου. Σε αυτό το πρώτο στάδιο, οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τη διοργάνωση του γάμου σου, μέσα από μία συζήτηση που θα κάνουν με το ζευγάρι θα προτείνουν το ανάλογο στυλ που ταιριάζει στην αισθητική και των δύο βάσει του οποίου θα σχεδιάσουν και τα επόμενα βήματα.

  • Budget

Αφού γίνει η επιλογή του στυλ, το επόμενο στάδιο στη διοργάνωση γάμου είναι ο καθορισμός του budget καθώς κάθε απόφαση θα εξαρτηθεί από αυτό. Οι άνθρωποι της εταιρείας Mathioudakis ξέρουν που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένες χρεώσεις και με αυτό τον τρόπο μπορούν να σε βοηθήσουν να μην αποκλίνεις από τον αρχικό προϋπολογισμό σου.

  • Pre – Wedding events

Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να διοργανώσουν ένα pre –wedding event που είναι μια ευκαιρία για να χαρούν με τους φίλους και τους αγαπημένους τους την ημέρα πριν από το μεγάλο γεγονός. Και αυτό το event θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και ανθρώπους που θα ασχοληθούν μαζί του για να είναι επιτυχημένο. Η διοργάνωση λοιπόν του γάμου σου, μπορεί να περιλαμβάνει και αυτό!

 

  • Προσκλητήρια & ευχαριστήριες κάρτες

Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη διοργάνωση ενός γάμου είναι η επιλογή του κατάλληλου προσκλητηρίου. Το τελευταίο είναι μία πρώτη ιδέα που δίνεις στους καλεσμένους σου για το τι θα ακολουθήσει. Η ομάδα της εταιρείας Mathioudakis θα σου προτείνει το κατάλληλο προσκλητήριο, σχεδιάζοντας τη μακέτα του και εκτυπώνοντάς το στο χαρτί που θα το αναδείξει. Το ίδιο βέβαια θα γίνει και για τις ευχαριστήριες κάρτες, απαλλάσσοντάς σε από την ταλαιπωρία να ψάχνεις μόνη σου και να παίρνεις προσφορές από εταιρείες που εκτυπώνουν και σχεδιάζουν.

  • Επιλογή styling

Εφόσον αποφασίσεις ότι η διοργάνωση του γάμου σου θα γίνει από επαγγελματίες, τίποτα δεν θα αφεθεί στην τύχη του. Η επιλογή λοιπόν του νυφικού φορέματος και του κοστουμιού, το νυφικό χτένισμα, το μακιγιάζ και οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα του γαμπρού και της νύφης θα γίνει από μία έμπειρη ομάδα η οποία θα συλλέξει τις καλύτερες επιλογές και θα τις παρουσιάσει στο ζευγάρι προκειμένου να διαλέξει αυτό που επιθυμεί.

  • Στολισμός, νυφική ανθοδέσμη & μπομπονιέρες

Ο στολισμός της εκκλησίας και της εκδήλωσης, η νυφική ανθοδέσμη και οι μπομπονιέρες είναι μέρος της διοργάνωσης του γάμου που αναλαμβάνει η εταιρεία Mathioudakis. Και σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι θα επιλέξει από τις προτάσεις των ειδικών. Oι προτάσεις θα είναι σύμφωνες με το concept του γάμου. Η φαντασία είναι το πιο σημαντικό συστατικό. Αυτή επιστρατεύεται πάντα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα εντυπωσιακό και ασυνήθιστο. Κανείς δεν θέλει έναν γάμο που θα είναι βαρετός…

  • Η επιλογή της εκκλησίας και των events

Μέρος του concept του γάμου είναι και η επιλογή της εκκλησίας και του χώρου των events. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης γάμων της εταιρείας Mathioudakis έχουν μία μεγάλη λίστα από χώρους που μπορούν να καλύψουν το γάμο σου. Η τελική επιλογή είναι πάντα δική σου. Πάντα όμως μέσα από τη δική μας καθοδήγηση που είναι σύμφωνη με τις οδηγίες που μας έχεις δώσει.

  • Φωτογραφική κάλυψη

Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Η απαθανάτιση του γάμου σου πρέπει να μεταφέρει την ατμόσφαιρα που θα έχουμε δημιουργήσει. Η επιλογή λοιπόν του κατάλληλου φωτογράφου είναι πολύ σημαντική μιας και η συνεργασία με το ζευγάρι θα είναι άμεση. Στην ομάδα της διοργάνωσης γάμων της εταιρείας Mathioudakis ανήκει μία μεγάλη λίστα από φωτογράφους για κάθε στυλ γάμου και ζευγαριού.  Αυτό που μένει είναι να επιλέξεις!

3 λόγοι για να επιλέξεις την ομάδα διοργάνωσης γάμων της εταιρείας Mathioudakis.

  • Θέλουμε να διευκολύνουμε τη ζωή σου προτείνοντας λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σου
  • Τρέχουμε εμείς για εσένα γιατί ξέρουμε ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!


 

Δείτε άλλες οργανώσεις γάμων από την Mathioudakis Events:

Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στην Άνδρο
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στο μουσείο Οίνου Παλλήνης
Οργάνωση Γάμου στην Βουλιαγμένη
Γαμήλια Δεξίωση Στο Moorings
Οργάνωση Γάμου Vintage Style
Οργάνωση Γάμου στον Ναυτικό Όμιλο
Οργάνωση Γάμου Riviera Estate
Οργάνωση Γάμου Σε Κλασσικό Κόκκινο Ύφος