Οργάνωση Βαφτίσεων

Ήρθε στον κόσμο το μωρό σας!

Η βάφτιση του πρέπει να είναι μοναδική!

Οργάωνση Γάμων, Οργάνωση Βαφτίσεων, Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων

Η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί ό,τι ομορφότερο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι. Επομένως, η οργάνωση βάφτισης είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο συγκινητικές στιγμές. Αναλαμβάνουμε να προσδώσουμε σε αυτές τις στιγμές  τη λάμψη και τη μαγεία που επιθυμείτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

 

Σχεδιάζουμε και δημουργούμε για εσάς βάφτιση με θέμα που εσείς θα επιλέξετε. Αναλαμβάνουμε όλη την διακόσμηση, τα προσκλητήρια, το τραπέζι ευχών, προσαρμόζοντας τις δημιουργίες μας στα δικά σας πρότυπα.

 

Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την εκκλησία, την φωτογράφηση, την μουσική. Μεγάλη ποικιλία δειγματολογίων και επιλογή από ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες που θα κάνουν την οργάνωση της βάφτισης του μωρού σας ξεχωριστή και μοναδική.

 

Αφεθείτε στην εμπείρια των 30 χρόνων μας στην οργάνωση βαφτίσεων και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε !

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οργάνωση Γάμων, Οργάνωση Βαφτίσεων, Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων

Προσαρμόζοντας τις δημιουργίες μας στα δικά σας πρότυπα στοχεύουμε στην επίτευξη ενός αποτελέσματος υψηλής αισθητικής ,το οποίο θα είναι το πάντρεμα ενός κομψού συνδυασμού κορυφαίων ανθο-δημιουργιών και περίτεχνων διακοσμητικών υλικών

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ & ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Οργάνωση Γάμων, Οργάνωση Βαφτίσεων

Μέσα από μεγάλη ποικιλία δειγματολογίων και χειροποίητων δημιουργιών σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε ανάλογα με το ύφος της βάφτισης σας και με τη δική μας βοήθεια αυτό που σας ταιριάζει.

ΘΕΜΑΤΑ

Οργάνωση Βαφτίσεων

Βάφτιση με θέμα! Όλη η βάφτιση(μπομπονιέρες, προσκλητήρια, διακόσμηση, τραπέζι ευχών) έχει το θέμα της επιλογής σας. Ελάτε στο χώρο μας να το επιλέξουμε μαζί.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οργάνωση Βαφτίσεων

Εκκλησία και χώρος δεξίωσης; Make up artist και hair styling; Φωτογράφος; Ζωντανή μουσική ή dj; Ηχητικός εξοπλισμός;
Θα σας καθοδηγήσουμε εμείς!

Είμαστε Δίπλα Σας Για Την Οργάνωση Της Εκδήλωσης Σας