Οργανώστε την εκδήλωση σας

Event Planning

Θέλετε να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα για το event σας?

Στηριχτείτε πάνω μας.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Με εμπειρία 30 ετών στο χώρο, η εταιρεία mathioudakisevents είναι σε θέση να διασφαλίσει τις πλέον πρωτοποριακές ιδέες διακόσμησης, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στη φαντασία σας. Σύμφωνα με αμέτρητες μαρτυρίες πελατών μας, οι πανέμορφοι χώροι τελετών και δεξιώσεων αποκτάνε το άγγιγμα μαγείας που τους ολοκληρώνει κατόπιν της επίσκεψης της έμπειρης ομάδας mathioudakisevents.

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗΣ

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αλλά και να κλείσουμε για εσάς τον κατάλληλο χώρο για τη διεξαγωγή της δεξίωσης και της τελετής που ταιριάζει στο ύφος που θέλετε να δώσετε στο event σας. Η επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών. Θέλετε άμεση επαφή με τη θάλασσα, άγρια ομορφιά του αγρού ή μεγαλοπρεπή εσωτερικό χώρο; Ότι βάλετε στο μυαλό σας, μαζί μας θα γίνει πραγματικότητα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε μία τελετή, τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα θα πρέπει να είναι στο ζενίθ της ομορφιάς τους. Έτσι κι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να σας γνωρίσουμε τους ανθρώπους που θα αναδείξουν το στυλ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Εμπιστευτείτε μας την ανάθεση της φωτογραφικής κάλυψης του event σας, κι εμείς ανάμεσα σε κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου θα σας φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ/ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ποιος δεν θέλει στο event των ονείρων του να έχει την αγαπημένη του μουσική, αποδομένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και την ατμόσφαιρα που θα την πλαισιώνει ειδυλλιακά. Μέσα από προσεκτική διερεύνηση των αναγκών σας, οι κορυφαίοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να απογειώσουν το event σας. Djs, jazz & rock μπάντες, παραδοσιακά συγκροτήματα και ότι άλλο έχετε φανταστεί θα είναι εκεί για εσάς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε να μην σας απασχολήσουν καθόλου γραφειοκρατικά θέματα, προκειμένου να εναποθέσετε όλη σας την ενέργεια στην απόλαυση του event σας.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Φυσικά, μια ολοκληρωμένη φαντασμαγορική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας περιλαμβάνει τη διαμονή στον χώρο που θα σας βοηθήσει να περνάτε όμορφα κάθε λεπτό κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμπιστευτείτε μας την άνεση σας και θα λάβετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την παροχή κάθε είδους μεταφοράς. Ασφαλή και ξεκούραστη μεταφορά για όλους με ότι μέσο βάλει το μυαλό σας. Από άνετα επιβατικά λεωφορεία μέχρι επιθαλάσσια οχήματα, πολυτελείς λιμουζίνες, εντυπωσιακά supercars αλλά και παραδοσιακές άμαξες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ