Πολιτική Ακυρώσεων

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα 210 9318220 και 210 9330906 ή μέσω e-mail στο info@mathioudakisevents.gr.

 

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων-επιστροφές

Σε περίπτωση που παραλάβετε αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή του και το αργότερο έως την επομένη ημέρα και ώρα 12 το
μεσημέρι, για την αντικατάστασή του.

 

Εξάντληση Αποθέματος

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο έχει εξαντληθεί το προϊόν και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του από άλλο είδος, υπάρχει η δυνατότητα το ποσό που έχετε καταβάλει να παραμείνει ανοικτό για διάστημα επτά (7) ημερών για την πραγματοποίηση άλλης αγοράς.

Το παραπάνω ισχύει εάν η επιστροφή του προϊόντος γίνει έγκαιρα εντός δύο (2) ημερών συνοδευόμενο από όλα τα σχετικά παραστατικά που το συνοδεύουν.

 

Σημείωση σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης για τον οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης της περιπτώσεως που αυτό συμβεί δίχως συγκεκριμένο λόγο και αιτία, αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει στην κατοχή του το προϊόν που προμηθεύτηκε από το παρόν κατάστημα, δύναται να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων εντός του διαστήματος των 14 ημερολογιακών ημερών αν και μόνο αν δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια αλλοίωσης του προϊόντος ή της συσκευασίας του.

Τονίζεται ότι, παραμικρή τροποποίηση του προϊόντος ή της συσκευασίας του, αυτομάτως ακυρώνει το δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.