Που Θα Γίνει ο Γάμος Σου;

Που θα γίνει ο γάμος σου

Που Θα Γίνει ο Γάμος Σου;

Σου έκανε πρόταση και είπες το “ναι”! Είσαι πλέον πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι και όλα γύρω σου είναι πολύχρωμα!

Για να μην πέσεις όμως απότομα από το σύννεφό σου, καλό θα είναι να έχεις δίπλα κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αυτή την ωραία διάθεση και ταυτόχρονα θα τα οργανώσει όλα. Έτσι όπως τα έχεις ονειρευτεί.

Έχοντας οργανώσει πολλούς γάμους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βάλεις τη σκέψη σου σε τάξη και να σε σε κατευθύνουμε ώστε να γίνουν όλα με απόλυτη ακρίβεια και όσο γίνεται πιο εύκολα για εσένα.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις που θα γίνει ο γάμος σου! Αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου:

  • Καλεσμένοι γάμου

Είναι σημαντικό να ετοιμάσεις μία λίστα με όσους θέλεις να καλέσεις. Ο αριθμός των καλεσμένων θα σου δώσει μία πρώτη κατεύθυνση για το πώς θα διαμορφωθεί ο γάμος σου. Εάν για παράδειγμα οι καλεσμένοι σου δεν θες να ξεπεράσουν τους 30, μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο ξωκκλήσι και μετά να πας με τους αγαπημένους σου φίλους σε ένα μικρό απλό μαγαζάκι που θα κάνετε ένα πάρτυ για να γιορτάσετε αυτή την σημαντική ημέρα. Εάν όμως οι καλεσμένοι σου είναι 100, 150 ή και παραπάνω, τότε αμέσως ξεχνάς οτιδήποτε είναι μικρό… Χρειάζεσαι μία κανονική εκκλησία και έναν μεγάλο χώρο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλα αυτά τα άτομα!

  • Budget γάμου

Πολλά ζευγάρια έρχονται σε εμάς χωρίς να έχουν υπολογίσει το budget για τον γάμο τους. Εάν θέλεις ο γάμος σου να γίνει εκτός του τόπου που ζεις, τότε το κόστος θα ανέβει. Θα πρέπει να υπολογίσεις και έξοδα μετακίνησης και διαμονής για εσένα και τον στενό σου κύκλο. Αμέσως λοιπόν το budget αλλάζει. Επίσης, ανάλογα με το χώρο που θέλεις να γίνει το πάρτυ ή η δεξίωση θα κινηθούν και τα έξοδα. Τα χρήματα λοιπόν που θες να διαθέσεις είναι μία πάρα πολύ καλή βάση για να δεις τί μπορείς και τί δεν μπορείς να κάνεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις το άσχημο συναίσθημα, να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

  • Στυλ γάμου

Καλό θα είναι να έχεις στο μυαλό σου το στυλ γάμου που σου αρέσει και έχεις ονειρευτεί για εσένα και τον σύντροφό σου. Μπορεί, πάλι δεν έχεις μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Οι ειδικοί μας, εδώ στην εταιρεία Mathioudakis the Event Project μπορούν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί καθορίζει και τον τόπο που θα γίνει ο γάμος. Εάν θες ο γάμος σου να γίνει σε παραδοσιακό στυλ, τότε δεν θα επιλέξεις ένα ξωκκλήσι. Εάν το στυλ που θες είναι πιο μποέμ, τότε θα ήταν πολύ όμορφο ο γάμος να γίνει σε εξωτερικό χώρο με το ζευγάρι να στέκεται κάτω από μία ολάνθιστη αψίδα. Η αισθητική που θες να έχει αυτή η ημέρα θα μας οδηγήσει στον τόπο.

Που θα γίνει ο γάμος

Τι θα αποφασίσεις τελικά;

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβάνεσαι ότι η απόφαση για τον τόπο του γάμου σου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που θα εξετάσουμε μαζί. Εμείς είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να οργανώσουμε την ημέρα του γάμου σας σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε την πιο όμορφη ημέρα της νέας σας ζωής. Θα σας δώσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στα “θέλω” και τα “μπορώ” σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε από κοντά και σας λύσουμε κάθε απορία!


 

Δείτε άλλες οργανώσεις γάμων από την Mathioudakis Events:

Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στην Άνδρο
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στο μουσείο Οίνου Παλλήνης
Οργάνωση Γάμου στην Βουλιαγμένη
Γαμήλια Δεξίωση Στο Moorings
Οργάνωση Γάμου Vintage Style
Οργάνωση Γάμου στον Ναυτικό Όμιλο
Οργάνωση Γάμου Riviera Estate
Οργάνωση Γάμου Σε Κλασσικό Κόκκινο Ύφος
No Comments

Post A Comment