Mathioudakis Events

Η βάπτιση της Αλεξάνδρας

Ζητήσαμε από ένα νέο ζευγάρι με μια πανέμορφη κορούλα να μας κάνει ένα σχόλιο για την βάφτιση της κόρης τους, την οποία και επιμεληθήκαμε. Αντ’ αυτού, μας αφιέρωσαν ένα ολόκληρο κείμενο!

Η βάφτιση

Λένε ότι η γέννηση του πρώτου σου παιδιού σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι!

Έχουν δίκιο!

Όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο…

Ο ερχομός της Αλεξάνδρας στη ζωή μας ήταν ό,τι πιο όμορφο έχουμε βιώσει. Αυτό το παιδί είναι  ό,τι πιο σπουδαίο έχουμε επιτύχει!

Είναι λογικό λοιπόν η βάφτισή της να είναι για εμάς ένας σημαντικός σταθμός και ένα γεγονός που θέλαμε να το απολαύσουμε και να το χαρούμε…

Και θέλαμε μόνο αυτό. Όχι τα παρελκόμενα…

Τι σημαίνει αυτό…;

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι το να οργανώσεις έστω και μία απλή βραδιά στο σπίτι με φίλους και λίγο καλό φαγητό, είναι μεν κάτι ευχάριστο αλλά είναι και αρκετά χροvoβόρο και κουραστικό. Εάν δε, δουλεύουν και οι δύο, τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Στην περίπτωση δε, που μιλάμε για βάφτιση, ο βαθμός δυσκολίας ξεπερνά τα “επιτρεπτά όρια” που μπορεί να αντέξει ο καθένας από εμάς.

Ας μη γελιόμαστε. Μπορεί να είμαστε γονείς, αλλά δεν είμαστε σούπερ ήρωες…

Για το λόγο αυτό, επειδή γνωρίζαμε  ότι ο ελεύθερός μας χρόνος δεν ήταν αρκετός για να οργανώσουμε μόνοι μας τη βάφτιση της κόρης μας, αποφασίσαμε να την αναθέσουμε στην εταιρεία διοργάνωσης  “Mathioudakis The Ivent Project”.

Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε ότι ήμασταν σε καλά χέρια. Οι άνθρωποι της εταιρείας κατάλαβαν αμέσως τι θέλαμε. Το πρώτο πράγμα που τους είπαμε ήταν ότι θα θέλαμε το concept να σχετίζεται με τα λουλούδια και την Άνοιξη, μιας και η βάφτιση θα γινόταν αυτή την εποχή. Το δεύτερο ήταν ότι θέλαμε ο στολισμός και το όλο στήσιμο να είναι κομψό και στιλάτο. Δεν θέλαμε καμία υπερβολή…

Δεν χρειάστηκε να πούμε τίποτα άλλο…

Οι προτάσεις που μας έστειλαν, από τη  μακέτα για την πρόσκληση έως τον στολισμό της εκκλησίας και το candy bar, ήταν όλες μέσα σε αυτό πλαίσιο.  Δεν υπήρξε καμία παραφωνία και για το λόγο αυτό δεν χάσαμε καθόλου χρόνο… Επιλέξαμε πολύ γρήγορα αυτό που μας αντιπροσώπευε περισσότερο και η ομάδα της εταιρείας “Mathioudakis The Ivent Project” το έκανε πράξη…

Η βάφτιση της κόρης μας ήταν όπως ακριβώς την είχαμε ονειρευτεί.

Η Βάφτιση Της Αλεξάνδρας

Στο παρεκκλήσι της Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Εκάλη, στις 12 Μαΐου και ώρα 13:00, βαφτίσαμε την κόρη μας σε μία όμορφη τελετή μαζί με όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Στο εσωτερικό του ναού αλλά και στο προαύλιο ο στολισμός ήταν διακριτικά αρχοντικός. Απέπνεε το άρωμα της Άνοιξης και εναρμονιζόταν πλήρως με τον περιβάλλοντα χώρο που ήταν και αυτός σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Οι καλεσμένοι μας πριν αλλά και μετά την τελετή, σερβιριζόντουσαν δροσερές λεμονάδες και βυσσινάδες. Παράλληλα τα παιδιά ανυπομονούσαν να τελειώσει το μυστήριο, όχι μόνο για να πάρουν τη μπομπονιέρα τους( που ήταν ένας υπέροχος ροζ ανεμόμυλος) αλλά και για να επισκεφτούν το candy bar που ήταν στημένο σαν να είχε βγει από παραμύθι! Τα γλυκάκια (mini cupcakes, cookies κ.α.) εκτός από γευστικά ήταν και πάρα πολύ όμορφα… Τόσο που λειπόσουν να τα φας..

Δίπλα από το candy bar, ήταν στημένο το καροτσάκι με τα παγωτά το οποίο είχε όλες τις γεύσεις που αγαπάμε στην πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή τους. Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν υπήρξε ούτε ένας από τους καλεσμένους μας που δεν δοκίμασε…

Η ατμόσφαιρα ήταν ανάλαφρη, χαλαρή και χαρούμενη. Όλοι μας οι φίλοι και οι συγγενείς  ένιωθαν όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί μας τη βάφτιση της κόρης μας…

Αυτή η αίσθηση είναι ό,τι πιο σπουδαίο θα μπορούσαμε να έχουμε ως ανάμνηση από τη βάφτιση του παιδιού μας. Και αυτό το χρωστάμε όχι μόνο στους φίλους που παραβρέθηκαν αλλά και στην εταιρεία  “Mathioudakis”. Η βάφτιση της Αλεξάνδρας μας ήταν σαν παραμύθι…

Εμείς από την μεριά μας, έχουμε απλά να σας ευχαριστήσουμε για τα σχόλια σας! Εάν και εσείς θέλετε μια ομάδα έμπειρη και όμορφες ιδέες να αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης σας, είμαστε στην διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσουμε!

 


 

Δείτε άλλες οργανώσεις βαπτίσεων από την Mathioudakis Events:

Οργάνωση Βάπτισης Αφροδίτης
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στην Άνδρο
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στο μουσείο Οίνου Παλλήνης
Οργάνωση Βάπτισης Με Θέμα Πεταλούδες