Mathioudakis Events

Στολισμός Εκκλησίας

Το σκηνικό του γάμου σου!

Ας μη γελιόμαστε… Ο στολισμός της εκκλησίας μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει έναν γάμο…

Τα έχεις σχεδιάσει όλα! Το νυφικό, το κοστούμι του γαμπρού, την επιλογή της κατάλληλης εκκλησίας, τον τρόπο που θα φτάσεις στην εκκλησία… Εάν όμως ο στολισμός δεν ταιριάζει με το concept που έχεις στο μυαλό σου, τότε όλα μπορούν να καταστραφούν. Όσο προσεκτικά και εάν είναι σχεδιασμένα…

Η αλήθεια είναι, ότι όσο όμορφη και να είναι η εκκλησία ή το παρεκκλήσι που θα γίνει ο γάμος, η διακόσμησή τους για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα είναι πολύ σημαντική για να αντικατοπτρίσει το θέμα και την ατμόσφαιρα που θες να δημιουργήσεις!

Πολλές φορές η εκάστοτε εκκλησία είναι πιθανό να έχει κάποιους περιορισμούς τους οποίους πρέπει να λάβεις υπόψη όταν σχεδιάζεις τον στολισμό του γάμου σου. Επίσης, είναι σημαντικό -προκειμένου να διατηρήσεις μία κοινή αισθητική – η διακόσμηση της εκκλησίας να έρχεται σε πλήρη αρμονία με όλα τα υπόλοιπα (νυφικό, κοστούμι γαμπρού, μπομπονιέρες, νυφική ανθοδέσμη, όχημα μετάβασης στην εκκλησία).

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι έναν ειδικό για να σε βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί το σκηνικό των ονείρων σου!

Εμείς στην εταιρεία “Mathioudakis The Event Project”, με την πείρα των 30 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του στολισμού εκκλησιών για γαμήλιες τελετές, έχουμε συγκεντρώσει μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο στολισμό για το δικό σου γάμο.

  • Στολισμός Εκκλησίας Keep it simple

Όσο και εάν θες να εντυπωσιάσεις, η υπερβολή τις περισσότερες φορές οδηγεί σε ακαλαίσθητα αποτελέσματα. Οπότε, όποιο και εάν είναι το στυλ που σου αρέσει και τα λουλούδια που θες να πλαισιώνουν το γάμο σου, καλό θα είναι να μην υπερβάλουμε. Οι ανθοστήλες και τα διακοσμητικά στοιχεία πρέπει να είναι στον αριθμό που δεν θα “καταπιούν” εσένα, το χώρο και τους καλεσμένους!

  • Στολισμός Εκκλησίας We can do magic

Χρησιμοποίησε  κεριά! Μην τα φοβηθείς! Αυτός ο φυσικός φωτισμός, τόσο του εξωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου, προσδίδει στην ατμόσφαιρα μαγεία και ρομαντισμό. Αυτό που θέλεις είναι να συμμετέχουν όλοι οι αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι στο παραμύθι σου. Τα κεριά είναι από τους πιο δυνατούς συμμάχους σου σε αυτό!

  • Στολισμός Εκκλησίας Welcome your guests

Από την είσοδο κιόλας της εκκλησίας – είτε έχεις επιλέξει τη μητρόπολη της πόλης σου, είτε κάποιο γραφικό ξωκκλήσι – καλωσόρισε τους καλεσμένους σου βάζοντάς τους αμέσως στο κλίμα του γάμου. Τα ονόματά σας γραμμένα σε μία ξύλινη πινακίδα ή στο εξώφυλλο του βιβλίου της κοινής σας ζωής, είναι μία όμορφη πρώτη εικόνα που θα εντυπωσιάσει.

  • Στολισμός Εκκλησίας Dare to be different

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα… Μπορείς να τολμήσεις να χρησιμοποιήσεις  κάτι διαφορετικό για τη διακόσμηση του γάμου σου. Εάν για παράδειγμα θέλεις να προσδώσεις μία πιο boheme διάθεση τα άγρια λουλούδια είναι ο,τι καλύτερο. Εάν πάλι θέλεις να δώσεις μία πιο ρομαντική διάθεση, διάλεξε λεβάντες! Δεν υπάρχει περιορισμός στη φαντασία!

  • Στολισμός Εκκλησίας Design the path

Δημιούργησε με ευφάνταστο τρόπο, ένα μονοπάτι που θα οδηγεί τους καλεσμένους σου στο χώρο της τελετής και εσάς στο ιερό για την τέλεση του μυστηρίου. Χρησιμοποίησε λουλούδια, κεριά, υφάσματα… Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

  • Create a frame

Μία ανθισμένη αψίδα κάτω από την οποία θα είσαι εσύ με τον αγαπημένο σου, είναι το καλύτερο σκηνικό για ένα γάμο. Δίνει πάντα έναν παραμυθένιο αέρα…

  • Stick to the plan

Μην ξεχνάς το στυλ που έχεις επιλέξει για το γάμο σου! Πρέπει όλα να είναι αρμονικά!

Το πιο σημαντικό tip!

Μείνε χαλαρή την ημέρα του γάμου σου και ζήσε την κάθε στιγμή!


 

Δείτε άλλες οργανώσεις γάμων από την Mathioudakis Events:

Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στην Άνδρο
Οργάνωση Γάμου και Βάπτισης στο μουσείο Οίνου Παλλήνης
Οργάνωση Γάμου στην Βουλιαγμένη
Γαμήλια Δεξίωση Στο Moorings
Οργάνωση Γάμου Vintage Style
Οργάνωση Γάμου στον Ναυτικό Όμιλο
Οργάνωση Γάμου Riviera Estate
Οργάνωση Γάμου Σε Κλασσικό Κόκκινο Ύφος